Ιστορικό

Η ANADIAG SA ξεκίνησε να διεξάγει πειράματα αποτελεσματικότητας στην Ελλάδα από το 1998 χρησιμοποιώντας εξωτερικούς συνεργάτες σαν υπεύθυνους πειραμάτων σύμφωνα με την τότε υπάρχουσα ελληνική νομοθεσία.

Το 2002 ιδρύεται η ANADIAG HELLAS ΕΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα σαν ανεξάρτητη εταιρία και την ίδια χρονιά πιστοποιείται από τις Ελληνικές αρχές σαν πειραματικός σταθμός Ο.Ε.Π. (G.L.P.).

To 2005 λαμβάνει πιστοποίηση για την εκτέλεση πειραμάτων κατά Ο.Π.Π.Α (G.E.P.).

Το 2006 η ANADIAG HELLAS ΕΠΕ αναπτύσσει πειραματικό σταθμό στην Κρήτη.

   

Παρουσία

Η έδρα της ANADIAG HELLAS στη βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στην πόλη της Βέροιας του νομού Ημαθίας, (70 χλμ από τον αερολιμένα 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκης) η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες αγροτικές περιοχές στην Ελλάδα.

Ο σταθμός στην Κρήτη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου (5 χλμ από τον αερολιμένα Ν. Καζαντζάκης). Το νησί της Κρήτης είναι μια από τις σημαντικότερες περιοχές για θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην Ελλάδα.

Η παρουσία της ANADIAG HELLAS και στις δύο περιοχές της παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις καλλιέργειες καθώς και στους εχθρούς και τις ασθένειες των φυτών που ενδημούν στην Ελλάδα, ενώ ο σταθμός της Κρήτης δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της διαθέσιμης περιόδου πειραματισμού σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες ακόμη και καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Διαπιστεύσεις

G.L.P. Διαπίστευση (Πατήστε για μεγέθυνση).

G.E.P. Διαπίστευση (Πατήστε για μεγέθυνση).